Laka nagelvård och dess historia

Laka är en kedja inom nagelvård som grundades i Barcelona för ca tio år sedan. Det är dock en kedja som främst har expanderat i Israel där den gjort stor succé, även om den också finns i till exempel Stockholm, Hong Kong och Las Vegas. Konceptet är enkelt och blev en framgång från dag ett. Laka tillhandahåller så kallade expressmanikyrer, det vill säga nagelvård för den som har bråttom! På 15 minuter får man en manikyr av en expert, vilket innebär att man snabbt och enkelt kan fixa till sina naglar på lunchen. Många av laka nagelbarer har öppnats i gallerior så att man kan få en manikyr medan man också shoppar loss lite grann.

Laka nagelvård är ett företag från Barcelona

Laka och deras behandlingar

Den behandling som Laka blivit kända för är som sagt deras expressmanikyr. Denna tar 15 minuter och inkluderar lackning, formgivning och putsning av naglarna. För den som också vill fräscha till nagelbanden så kan man lägga till tio minuter. Laka är precis som de flesta nagelbarer främst inriktade på kvinnliga kunder. De har dock manikyrer för män också, eftersom detta är något som blir allt vanligare. Det är egentligen inte så konstigt att även män är intresserade av att ha snygga händer och fräscha naglar, så det är säkert något som kommer öka i popularitet hos den manliga delen av befolkningen.

Detta företag erbjuder inte bara nagelvård utan också pedikyrer för trötta fötter. Behandlingen är ungefär den samma som för händerna, och tar ungefär lika lång tid. Om du är sugen på att testa en manikyr eller pedikyr, men helst undviker att bli sittande i över en timme så är Laka något du borde testa. Kedjan expanderar kraftigt och finns numera på nästan alla kontinenter. Mycket tyder på att fler företag kommer följa i Lakas fotspår, eftersom tid i allt högre utsträckning verkar bli en bristvara för människor.